Rólunk Rendelj! Kritikák Ajánlók Könyvkritika Starbucks Frappuccino

2014. augusztus 25., hétfő

Rólunk

Két lány, két őszinte vélemény.
 Blogunk célja elsősorban az, hogy kritkát írunk a küldött blogokról, ami teljesen őszinte véleményen alapul és építő jellegű. Mindketten elég szókimondóak vagyunk, de nem kell aggódni, nem fogunk oldalakon keresztül szövegelni arról, hogy az adott blog, ami bár nagyon jó író "tollából" származik, nem tudhat magáénak egy kiemelkedően szép designt. A mi célunk az, hogy a történetet értékeljük, mert igaz, hogyha az olvasó megnyit egy blogot, amit először meglát, az az igényes -vagy éppen igénytelen- design, csakhogy úgy vagyunk vele, hogy egyikünk sem ért nagyon a témához és úgy döntöttünk, a kinézetet csak pár szóban, vagy egyáltalán nem értékeljük, mert nem a mi világunk a design készítés.
 Az írás más. Laura, bár nem írt blogot, nagyon érti a dolgát, ha a véleménykinyilvánításra kerül a sor, Klau pedig otthonosan mozog a blogolás világában, jelenleg is két történet írója.
 Tehát bátran kérj tőlünk kritikát, minél előbb próbáljuk megírni és azt, hogy mely szempontok alapján készül el, a Rendelj! menüpontban tekinthetitek meg.

Az Ajánló rovatban megtalálhattok pár blogot, ami a kedvenceink közé került a kritkaírás során, vagy éppen kedvelt könyveink, filmjeink pár soros ajánlóját láthatjátok, ez még nem egy teljesen kiforrt oldal.
 Blogunk elkezdett foglalkozni a Könyvkritikával is. Nos, ha van egy könyv, amiről ódákat hallottatok már, de mégsem visz rá a lélek az olvasásra, akkor akár ajánlhattok is nekünk könyvet, hogy miről készítsünk kritikát. Elmondjuk nektek saját véleményünket, ezáltal segítünk nektek, hogy az olvasás, vagy  a jegelés mellett döntsetek.


Összefoglalva az okok, hogy miért minket válassz:
-őszintén elmondjuk a véleményünket, benne jókat, rosszakat egyaránt.
-gyorsan dolgozunk.
-bármilyen blogot elolvasunk.
-szerezhetsz olvasókat az oldalunk által (sőt akár minket is).
-amelyik blog megtetszik, azt reklámozzuk az oldalunkon az Ajánló rovatban.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése